31 Mayıs 2011 Salı

Kirpiklerinizin Boyu Uzasın

Son dönemin en önemli güzellik trendlerinden biride uzun kirpiklerdir. Eğer takmakirpiklerden hoşlanmıyorsanız işte size uzun kirpiklere sahip olmanın sırrı.
Asılönemli olan konu doğru rimel seçimidir. Maskaranızı alırken hacimkazandırı ürünleri seçerseniz kirpikleriniz daha güçlü ve uzun görünür. Maskara fırçanız yay biçiminde olursa kirpikleriniz daha çokön plana çıkar, düz fırçalı maskaralar ise kirpiklerin daha sık ve dolgun görünmesini sağlar.
Maskarayı doğru kullanmakta seçimi kadar önemlidir. Rimeli kirpiklerinizin alt kısmından başlayarak yukarı doğru sürmelisiniz böylece istediğiniz uzun kirpiklere sahip olursunuz.

Yaz Sezonunun Kilit Makyajı

Yaz sıcaklığını bronz tonlarla kutluyoruz. Alix Avien güneşin cildinize dokunuşunu makyajınıza taşıyor. Yaz sezonunun trend makyajı bronz tonları olarak yer alacak. Pürüzsüz bir cildin kusursuz görünümün ilk adımı renkli nemlendirici üzerine uygulanan transparan pudra sonrası  bronz pudra ile elmacık  kemiklerin altına ve şakak kemiklerinize yapacağınız bir kaç dokunuş. Gözlerdede doğallıktan yanaysanız kaş kemiğine ve göz pınarına aydınlık far uygulayabilirsiniz. Dudaklar ve tırnaklar bu yaz enerji dolu  turuncunun hakim olduğu sezonda dudaklarımız ve tırnaklarımız  serbestler.

Yazın İlk Işıkları

İpeksi ve canlı saçlar her zaman cazibe ve baştan çıkarma aracı olarak kullanılmıştır. Gür ve hacimli saçlara sahip olmak kolay değildir. bakımlı ve hacimli saçlarınız olsun istiyorsanız  doğru ürünler kullanmanız gerekmektedir. profesyonel saç uzmanlığı sektöründe lider firma Alfaparf Milano kalite ve  araştırmayı ana hedefi olarak belirleyip trendleri takip eden özelliklerini içinde barındıran mükemmel bir ürünü garanti ediyor.
Diamante llluminating serisi saç bakımında yeni bir bakış açısı açıyor, saçı nemlendiren ve yeniden yapılandırılmasına yardımcı oluyor.
Saçlarda olduğu kadar cilt ve tırnak bakımı da oldukça önemlidir.Boyun ve dekolte bakımı için kök hücrelerden ve nano teknolojisinden yararlanan kremleri keşfetmeye değer. Gergin ve esnek bircilt sizi her zaman yenilenen cildinizle bir adım öne çıkmanızda yardımcı olur.
Zarif ve özenli tırnaklar artık güzelliğin bir parçası oldu. El ve ayak bakımı için Filax & Feeling markasıyla 700 den fazla ürün içeren bakım serisi Clamas katoğloğunda yerini aldı.

Fabrika 2011 İlkbahar-Yaz Kadın-Erkek Enerjik Tasarım Koleksiyonu

Fabrika'nın enerjik tasarımlarıyla 2011 ilkbahar-yaz koleksiyonunda trend kotlar ve trikolar yer alıyor. Zarif çizgisiyle dikkat çeken bu koleksiyonu Banu Bornovalı ve Kudret Saka tasarlıyor.

2011 Yaz Ayakkabıları

Bu sezonun dikkat çeken ayakkabıları çoklu renk kullanılarak tasarlanmış. Öne çıkan modelere baktığımızda sandaletler yaza dangasını vuracak gibigörünüyor. Tasarlanan yeni sandaletler hem şıklığı hemde rahatlığı sunuyor.
Bu sezon ayakkabılarda sarı,mavi,kırmızı ve vizon renkleriöne çıkıyor. Sadece sandalet değil, bilekten bağlamalı ve burundan işlemeli babetler ve platform topuk ayakkabılar aynı zamanda dolgu topuk ayakkabılarda unutulmamış.
Çantalarda da ayakkabılarda oldu gibi çoklu renkler kullanılmış, her tarza ve yaşa uygun rengarenk çantalarda bu yaza damgasını vuran trentlerden olacak gibi görünüyor.

Yeni Fikirler, Son Trentler

2011 yaz koleksiyonları, mücevher gibi parıldıyor. Payet  sadece gecelere ait değil,bu sezon güneş enerjisiylede çalışıyor.
Marni spor temalı koleksiyonuna payeli tunikler ekledi. Dries Van Noten pijama üstünü andıran payeli bluzlar, Elie Saab klasik görünümlü, elegan payet işlemeli ceketler yaptı.
Payetler bu sezonu aydınlattı. Baştan aşağı parlamak istemiyorsanız kıyafet seçiminde üzerinizdekilerin sadece birine odaklanın. Işıltılı bir bluz, mücevher gibi işlenmiş bir çanta yada ayakkabılar.
Kısa ve keskin hatlı kesimleri, mücevher tonlarındaki renkli payetlerle birleştirerek bu yaz trentlerin öncüsü olun.

Lennon ve Diğerleri

John Lennon hafızalara kazınan müzik, yuvarlak gözlükleriylede tarihe geçti. Bu yaz tasarımcılar gözlük koleksiyonlarını hazırlarlarken Beatles şarkılarından etkilenmiş olmalılar ki diğer tasarımcılardada bol bol Lennon gözlüklerine rastlıyoruz.
Güneş gözlüklerinde yardımcı oyuncularda var. mesela ; aviator modeller yada yüzümüzün yarısını kaplayan XL modeller. Ve doksanlarda herkesin gözünde olan beyaz çerçeveler ve çekikkemikler.
Diğerleri kadar rastlamasakta bizim favorilerimiz saydam çerçeveli güneş gözlükleri.

Plaja Hazır mısınız?

Yaz geldi,güneş ısıtıyor. İçimiz denize girme heyecanıyla dolup taşıyor.Mayo ve bikiniler gardolabımızda baş sırada yer alıyor. Surf,wake-board gibisu sporlarını sevenlerdenseniz, sportif;
biçimli vücudunuzu sergilemek isteyen cesur yüreklerdenseniz, üçgen; iflah olmaz vintage tutkunlarındansanız stlaptes bikini ve mayolara göz atma vakti..
Sportif; tenis eteğiniandıran etekli modeller ve dalgıç kyafetlerine gönderme yapan fermuarlı vucudu saran mayolar..
üçgen; çicgili, puantiyeli, rengarenk çeşit çeşit bikinilerle tüm dikkatler üzerinizde olacak.
straples; hafif dolgun hatlara sahipseniz oyunuzu straplese verin, güzelliğin yuvarlak hatlardan geçtiği eski yıllardan günümüze kadar gelmiş ve hala ilgi odağı olarak bu sezondada yerini ayırtmıştır.
Sıkı vücut, bronz bir ten ve şık aksesuarlarla bu tasarımlar yaz sezonu boyunca vazgeçilmeziniz olacaktır.

Alışverişte En Moda Trend

Stil sahibi olmanın yolu doğru seçimlerden geçiyor. daha kolay seçimlerde bulunmak için artık yepyeni bir site sizin için en özel ürünleri enmoda.com sitesinde beğeninize sunuyor. Stil danışmanı Nazlı Bozdağ ile Moda ve Stil danışmanı EceSükan tüm detaylarla titizlikle ilgileniyor ve kıyıafetleri özgün anlayışlarına göre tasarlıyorlar.
Siteyi diğer alışveriş sitelerinden ayıran fark sadece indirimli ve sezon ürünleri değil size özel tasarımlar ve kombinasyonlarla yeralıyor olması.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...