19 Mayıs 2014 Pazartesi

Moda Dünyası

Moda Dünyası
2014 modası hangi renklerden desenlerden oluşmaktadır bunu gözden geçirmeye ne dersiniz? Moda kadınların ilgisini çektiği kadar erkeklerin de ilgisini çekmektedir.


Ünlü markaların daha ulaşılır olması modayı takip eden kitleyi daha da çoğaltmaktadır. İnsanlar moda uğruna ne çılgınlıklar yapmaktadır. Bazen tasarım olarak yapılan bir kıyafet sırf moda diye giyilebilmektedir. Bu da moda kurbanı denilen insanları yaratmaktadır. Modayı iyi takip etmek ve günlük kıyafetlere uygulayabilmek çok önemlidir.

2014 modası ünlü modacıların birbirinden özel tasarımlarıyla sunulmuştur. Renklerde zümrüt yeşili sanki öne çıkıyor gibi görünüyor. Ama şarap renkleri de ilgi çekmektedir. Bu renkler de kullanılmaktadır. Turuncu kiremit rengi ve kırmızı sıkça karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Kareli ceketler moda ve 2014 modasında trend omuzlara atılan ceketlerdir. Kadınlara havalı ve hoş bir görüntü veren bu trend hayli dikkat çekicidir. Kadınlar sevdikleri modacıların tasarımlarına ulaşıp onları takip etmeli ve kendisine uygun gördüklerini kullanmalıdır.

Çantalar kutu şeklini alarak değişiklikte sınırları zorlamaktadır. Kış modasında elbise ve gömlek üzerine takılan kemerler ilgi çekmektedir. Sokak modasında bereler ve şallar vazgeçilmez olarak yerini korumaktadır. Kadınların berede tercihi el örgüsü berelerden yanadır. Deri etekler çok moda modelleri her modacıya göre değişmektedir. Ancak hepsinde birbirinden şık modeller göze çarpıyor. Bu yılın elbiselerinde Uzakdoğu desenlerine fazlaca rastlanacaktır. Kürk yelekler de moda olarak karşımıza çıkacaktır. Ancak hayvan severlerin üzülmemesi adına gerçeklerinden uzak durmakta fayda vardır.


Asker yeşili ve askeri üniforma deseni de kullanılacak özellikle erkeklerde bu tarz pantolonlara ve ceketlere rastlanacaktır. Gotik tarzın tamamlayıcısı uzun deri eldivenler tamamlayıcı aksesuar olarak kullanılacaktır. Bu yıl da moda olan saçlar yaratılacak ve herkesin beğenisine sunulacaktır. Moda bir yaşam şeklidir önemli olansa kişinin kendisini bir moda kurbanına çevirmemesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...