30 Nisan 2014 Çarşamba

2014 Yılının kombin trendleri

2014 Yılının kombin trendleri
Her sene olduğu gibi bu senede giyinişine özen gösteren baylar ve bayanlar için çok güzel kombinler bulunmakta. Her kişi kendisine bakmak ve rakipleri hem cinslerinden bir addm önde olmak ister. Özellikle bayanlar için saatlerce alışveriş yapmak çok güzel bir uğraştır.


Kendilerinde hobi haline gelen alış verişte bayanlar ruhsal yönden kendilerini çok iyi hissederler. Aslında bayanların alış veriş yapmak için çok bahaneleri vardır. Bayanlar çok alış veriş yapmasına rağmen bir yere giderken giyecek bir kıyafet bulamazlar. Bu böyledir. Kombin önemli bir uğraştır. Giyilen kıyafetlerin birbirine uyum sağlamasına kombin denir. Takıların, pantolonun, üst giyimin birbiriyle uyumu gerçekten göz zevki için oldukça önemlidir.



2014 yılının geldiği bu dönemde kıyafet koleksiyonunda neler var neler! 2014 Yılının Kombin Trendleri arasında sırayı deriler alıyor. Derilerle yama yapılan pantolonlar, taytlar, gölekler çok şık duruyor! Yeleklerin deriden oluşu ve işlemelerinin özenle yapılması dikkat çekerken gece davetlerinde de gömlek üstü oldukça şık duruyor. 

Tayt sezonu kapanmadı bayanalar. Tayt giymeyi sevenlere müjde! Geometrik desenleriyle, renkleriyle ve hayvan figürleriyle 2014 trendlerinin ilk sırasına yerleşen taytlar rengine uyum sağlayan bir tunikle oldukça şık duruyor. Gündelik hayatta rahatça kullanılabilen ve herkes tarafından sevilerek giyilebilecek bu kombini tüylü yeleklerle tamamlamak mümkün. 

Takılar bu senede ön planda! Büyük boynu saran kolyeler gömlek altında ve elbiselerle birlikte çok iyi bir kombin sağlıyor. Çantaların parlaklığı 2014 ayakkabı modelleriyle de harika bir kombin elde ediliyor. Yarasa kollu kazaklarla kot pantolonlarının şıklığı tarif edilemeyecek bir kombine sahip. Giyilecek topuklu ayakkabıyı unutmayın bayanlar!

29 Nisan 2014 Salı

Rimel seçimi nasıl olmalıdır?

Rimel seçimi nasıl olmalıdır
Makyaj seçiminizde kuşkusuz göz çevrenizdeki vurguları yaparken oldukça dikkatli olmanız gerekmektedir.

Yapmış olacağınız en ufak bi hata ile kusursuz görünümü bozacağınıza şahit olacaksınız. Bu noktada gözlerinizi belirginleştirmek ve ön plana çıkarmak için kullanacağınız ürünlerin kalitesinin bile ne kadar önemli olduğunu farkedeceksiniz.

Kadınların bu noktada birbirlerine sordukları en çok soru rimel seçiminden yana olmaktadır. Eğer arkadaşının göz makyajını beğendiyse ve çok hoşuna gittiyse mutlaka rimel seçimini hangi markadan yana kullandığını ve ürün özellikleri hakkındaki bilgilerin neler olduğunu bir bir soracaktır. Eğer makyaj yaparken sadece göz vurgulamak sizin için önemliyse rimel seçiminizin nasıl olması konusunda iyice araştırma yapmanızı önermekteyiz.

Makyaj ürünleri üreten firmaların çoğalmasıyla birlikte ürün çeşitliliğinde artış olduğunu görmekteyiz. Firmaların kullanıcıların isteklerine cevap verebilmek için yarışa girmesi ile birbirinden farklılık gösteren rimel çeşitlerini piyasaya sunduklarını görmekteyiz. Örneğin; kadınların rimel seçimi yaparken kirpiklerinde yaratmak istedikleri görünüme göre olan modellere yöneldiğini görüyoruz. Kirpiklerinde kıvrılmış görünüme sahip olmak isteyen bir kadın ile kirpikleri sıkılaştırılmış görünüme sahip olmak isteyen kadınların rimel seçimlerini farklı şekilde yaptıkları gibi.


Rimel satın alırken bütçenizi de göz önünde bulundurarak çok kapsamlı ürünlerden yana tercihinizi kullanamayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda sizlere tavsiyemiz rimel seçiminizi yaparken oldukça ucuz olan ürünlerden kaçınarak daha orta fiyattaki ürünlere yönelmenizi tavsiye etmekteyiz. Aksi takdirde ucuz rimellerin kirpiğinize sürdüğünüzde topak topak bir görüntü oluşturduğunu göreceksiniz, ki bu görünüm hiçbir kadın tarafından tercih edilmemektedir. Hijyen ve sağlığa önem veriyorsanız rimel satın alırken eczane veya güvenilir kozmetik mağazalarından yana tercihinizi kullanmanızı ayrıca önermekteyiz.

Kaynak: Ülke Haber

28 Nisan 2014 Pazartesi

Oje sürmenin incelikleri

Oje sürmenin incelikleri
Oje; bakımlı görünmek isteyen her yaştan kadının sürmekten hoşlandığı güzellik unsurlarından bir tanesidir.


Bahsetmiş olduğumuz gibi her yaş kadının kullandığı ojelerin kullanım şekilleri yaşa göre değişmektedir. Gençler arasında canlı ve simli renklerin daha çok kullanıldığı görülürken, olgun kadınların iddialı renklerden kaçınarak daha açık tonlardaki ürünlere yöneldiğini görmekteyiz.

Oje sürmeninde incelikleri ve teknikleri bulunmaktadır. Aksi takdirde oje sürerken yapacağınız en ufak hata kötü görünüme sebep olarak kendini belli edecek ve tırnaklarınızda hoş durmayacaktır.

Oje sürmenin incelikleri arasında bulunan baz kullanımı çoğu kadınlar tarafından bilinmemektedir. Halbuki tırnak yüzeylerinde çıkıntılar veya boşluklar olabilir, oje sürerken çıkıntılı görüntüden uzaklaşarak daha pürüzsüz veya dümdüz bir görünüm elde etmek için oje öncesi sürülen ve ünlü markaların ürünleri arasında bulunan baz ürünlerinden temin etmenizi önermekteyiz.

Bazı kadınlar ojelerini çıkartırken tırnaklarında renk kalıntısı olmaması için bunu şeffaf ürünlerle de uygulamaktadır. Hatta şefaf ojeyi tırnağınıza sürerken dışarıya taşırırsanız uygulama  sonrasında etinize bulaşan ojeleri daha rahat çıkarmanızda sizlere yardımcı olacağını göreceksiniz.

Ayrıca kadınlar oje fırçasına alacakları oje miktarını ayarlayamayarak bir başka hataya yol vermiş olurlar. Genellikle bol miktarda ojeyi fırçaya aldıklarında tırnaklarına ojeyi rahatlıkla yayacaklarını düşünürler ama yanılırlar. Oje sürmenin inceliklerinden en önemlilerinden biri olan bu durumu iyi ayarlayarak tırnağınızın üzerinde oluşacak olan kalın katmanı önlemeniz gerekmektedir.

Sizde fark etmişsinizdir ki kalın katmanlı ojelerin kuruması daha fazla sürmekte ve vaktinizi almaktadır. Bu yüzden ilk etapta ince bir katman her zaman tercih edilmektedir

Kaynak: Ülke Haber

27 Nisan 2014 Pazar

Kısa Etek Şıklığını Doyasıya Yaşayın

Kısa Etek Modelleri
Ne mini etek, nede çok uzun etek, sadece kısa etek diyenler bu yaz hit olacak kısa etekleri mutlaka görmeli; önümüzdeki yaz maksi eteklerin kısa olanlarını mağaza vitrinlerinde bolca göreceksiniz fakat daha klasik tarzda giyinmeyi sevenler için dar kesim etekleri bulabilmekte yine mümkün olacak.


Kısa etek şıklığını doyasıya yaşayın diye sizlere 2014 yılının en moda etekleri arasından birkaç model seçtim ayrıca itiraf etmek isterimki bu modellerden bende oldukça etkilendim :)

Çiçek desenli maksi etekler ile sahil ve plajların daha renkli olacağına ve giyen hanımların çok dikkat çekeceğine eminim dar kesim etekler ise özellikle akşam gezmelerinde veya özel davetlerde çok hoş kombinler yapmanıza olduça yardımcı olacaktır.Sözü fazla uzatmadan sizleri şık eteklerle başbaşa bırakıyorum :)

Kısa Etek Modelleri

Kısa Etek Modelleri

Kısa Etek Modelleri

Kısa Etek Modelleri

Kısa Etek Modelleri

Kısa Etek Modelleri

Kısa Etek Modelleri

Kısa Etek Modelleri

Kısa Etek Modelleri

25 Nisan 2014 Cuma

En Güzel 8 Gelinlik Modeli

En Güzel Gelinlik Modelleri
Her gelin adayı düğününde en güzel gelinlipe sahip olmak ister fakat çevrenin ve moda evininde yönlendirmeleriyle hayallerini süsleyen gelinlikten çok daha farklı bir model gelinliği giymek zorunda kalır.


Bu yüzden gelin adaylarına benim tavsiyem önce kendi beğendiğiniz gelinliği belirleyin ve çevrenizin yönlendirmelerine kulak asmayın ve unutmayınki gelinliğinizi giyeceğiniz o özel gün sadece size ve müstakbel eşinize özel bu yüzden başkalarının değil sizin tercihiniz ve zevkiniz ön plana çıkmalı!


Bu noktada nasıl bir gelinlik seçmenizin gerektiği gibi bir soru devreye girer ve işte o soruların cevabı sizinle paylaşacağımız gelinlik modellerinde saklı yalnız burda özellikle hatırlatmak isterimki bu modellerin bir çoğu Ülkemizde farklı markalar altında üretiliyor ayrıca birçok moda evide beğendiğiniz bir modeli sizin için hazırlayabilir.

En Güzel Gelinlik Modelleri

En Güzel Gelinlik Modelleri

En Güzel Gelinlik Modelleri

En Güzel Gelinlik Modelleri

En Güzel Gelinlik Modelleri

En Güzel Gelinlik Modelleri

En Güzel Gelinlik Modelleri

En Güzel Gelinlik Modelleri

23 Nisan 2014 Çarşamba

Alvina 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu

Alvina 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu
Tesettür giyimde son yılların gözde markası Alvina rengarenk bşir kolleksiyonla 2014 ilkbahar yaz sezonunda karşımıza çıkıyor.

Alvina yeni sezon kolleksiyonu özellikle renkliliği ile dikkat çekiyor çok şık tesettür elbiseler muhteşem tesettür takım modelleri, bir çok farklı tarz ve modelde etekler ve tunik, pardesü, kap modelleri yeni sezonda Alvina mağazalarında sizlere sunuluyor.

Şıklığınızdan ve zerafetinizden ödün vermeden yaz mevsimini çok rahat kıyafetlerle geçirmek istiyorsanız mutlaka Alvina 2014 kolleksiyonuna bir göz atın ve en kısa zamanda bir Alvina mağazasını ziyaret edin diyor ve çok özel Alvina kolleksiyonu ile sizleri başbaşa bırakıyorum.

Alvina 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu

Alvina 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu

Alvina 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu

Alvina 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu

Alvina 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu

Alvina 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu

Alvina 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu

Alvina 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu

Alvina 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu

Alvina 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu

Alvina 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu

Alvina 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu

21 Nisan 2014 Pazartesi

Tuğba&Venn 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu

Tuğba&Venn 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu
Son yıllarda yıldızı parlayan ve mütedeyyin kesimden büyük ilgi gören tesettür giyim markası Tuğba&Venn 2014 ilkbahar yaz kolleksiyonuyla bu başarısını taçlandırmayı hedefliyor.


Tuğba&Venn 2014 ilkbahar yaz sezonunda renkleri ve büyüleyici tasarımlarıyla dikkat çeken ve bir çok farklı detayı içinde barındıran şık pardesü, tunik, ikili veya üçlü tesettür takım modelleri, pileli, garnili, kiloş veya dar kesim etek modelleri ve yazlık ferace tasarımlarından oluşan muhteşem bir kolleksiyonu sizlere sunuyor.

Her modelde ayrı bir işçiliğin ve zerafetin öne çıktığı Tuğba&Venn 2014 ilkbahar yaz kolleksiyonundan en fazla beğendiğim modelleri sizler için seçtim ancak Tuğba mağazalarında çok daha fazlasının sizleri beklediğini belirtmek isterim.
Tuğba&Venn 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu

Tuğba&Venn 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu

Tuğba&Venn 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu

Tuğba&Venn 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu

Tuğba&Venn 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu

Tuğba&Venn 2014 İlkbahar Yaz Kolleksiyonu

20 Nisan 2014 Pazar

Yeni Sezon Dantel Bluz Modelleri

Yeni Sezon Dantel Bluz ModelleriBaharın gelmesiyle yine sıklıkla görmeye başladığımız dantel bluz modelleri bu yıl çok daha franpan ve sofistike tasarımlarıyla göz dolduruyor.


Genel olarak siyah ve beyaz renklerin tercih edildiği yada her iki rengin birlikta kullanıldığı tasarımların öne çıktığı dantel bluz modellerinde feminen tasarımlar oldukça dikkat çekiyor.

Özellikle geniş paça pantolonlarla kombinlenen ve uzun kollu olan modellerde ispanyol kollu tarzda olanların tercih edildiği dantel bluz modellerinden yeni sezonda en fazla begeni almasını ve en çok tercih edilecek modeller arasına gireceğini düşündüğüm modelleri sizler için derledim..

Benimde çok beğendiğimi ve ilk fırsatta gardrobuma bir adet dantel bluz ekleyeceğimi özellikle belirtiyorum ve eğer yaz mevsiminde rahatlığa önem veriyorsanız sizede mutlaka tavsiye ediyorum.

Yeni Sezon Dantel Bluz Modelleri

Yeni Sezon Dantel Bluz Modelleri

Yeni Sezon Dantel Bluz Modelleri

Yeni Sezon Dantel Bluz Modelleri

Yeni Sezon Dantel Bluz Modelleri

Yeni Sezon Dantel Bluz Modelleri

Yeni Sezon Dantel Bluz Modelleri

Yeni Sezon Dantel Bluz Modelleri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...