29 Nisan 2014 Salı

Rimel seçimi nasıl olmalıdır?

Rimel seçimi nasıl olmalıdır
Makyaj seçiminizde kuşkusuz göz çevrenizdeki vurguları yaparken oldukça dikkatli olmanız gerekmektedir.

Yapmış olacağınız en ufak bi hata ile kusursuz görünümü bozacağınıza şahit olacaksınız. Bu noktada gözlerinizi belirginleştirmek ve ön plana çıkarmak için kullanacağınız ürünlerin kalitesinin bile ne kadar önemli olduğunu farkedeceksiniz.

Kadınların bu noktada birbirlerine sordukları en çok soru rimel seçiminden yana olmaktadır. Eğer arkadaşının göz makyajını beğendiyse ve çok hoşuna gittiyse mutlaka rimel seçimini hangi markadan yana kullandığını ve ürün özellikleri hakkındaki bilgilerin neler olduğunu bir bir soracaktır. Eğer makyaj yaparken sadece göz vurgulamak sizin için önemliyse rimel seçiminizin nasıl olması konusunda iyice araştırma yapmanızı önermekteyiz.

Makyaj ürünleri üreten firmaların çoğalmasıyla birlikte ürün çeşitliliğinde artış olduğunu görmekteyiz. Firmaların kullanıcıların isteklerine cevap verebilmek için yarışa girmesi ile birbirinden farklılık gösteren rimel çeşitlerini piyasaya sunduklarını görmekteyiz. Örneğin; kadınların rimel seçimi yaparken kirpiklerinde yaratmak istedikleri görünüme göre olan modellere yöneldiğini görüyoruz. Kirpiklerinde kıvrılmış görünüme sahip olmak isteyen bir kadın ile kirpikleri sıkılaştırılmış görünüme sahip olmak isteyen kadınların rimel seçimlerini farklı şekilde yaptıkları gibi.


Rimel satın alırken bütçenizi de göz önünde bulundurarak çok kapsamlı ürünlerden yana tercihinizi kullanamayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda sizlere tavsiyemiz rimel seçiminizi yaparken oldukça ucuz olan ürünlerden kaçınarak daha orta fiyattaki ürünlere yönelmenizi tavsiye etmekteyiz. Aksi takdirde ucuz rimellerin kirpiğinize sürdüğünüzde topak topak bir görüntü oluşturduğunu göreceksiniz, ki bu görünüm hiçbir kadın tarafından tercih edilmemektedir. Hijyen ve sağlığa önem veriyorsanız rimel satın alırken eczane veya güvenilir kozmetik mağazalarından yana tercihinizi kullanmanızı ayrıca önermekteyiz.

Kaynak: Ülke Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...