28 Nisan 2014 Pazartesi

Oje sürmenin incelikleri

Oje sürmenin incelikleri
Oje; bakımlı görünmek isteyen her yaştan kadının sürmekten hoşlandığı güzellik unsurlarından bir tanesidir.


Bahsetmiş olduğumuz gibi her yaş kadının kullandığı ojelerin kullanım şekilleri yaşa göre değişmektedir. Gençler arasında canlı ve simli renklerin daha çok kullanıldığı görülürken, olgun kadınların iddialı renklerden kaçınarak daha açık tonlardaki ürünlere yöneldiğini görmekteyiz.

Oje sürmeninde incelikleri ve teknikleri bulunmaktadır. Aksi takdirde oje sürerken yapacağınız en ufak hata kötü görünüme sebep olarak kendini belli edecek ve tırnaklarınızda hoş durmayacaktır.

Oje sürmenin incelikleri arasında bulunan baz kullanımı çoğu kadınlar tarafından bilinmemektedir. Halbuki tırnak yüzeylerinde çıkıntılar veya boşluklar olabilir, oje sürerken çıkıntılı görüntüden uzaklaşarak daha pürüzsüz veya dümdüz bir görünüm elde etmek için oje öncesi sürülen ve ünlü markaların ürünleri arasında bulunan baz ürünlerinden temin etmenizi önermekteyiz.

Bazı kadınlar ojelerini çıkartırken tırnaklarında renk kalıntısı olmaması için bunu şeffaf ürünlerle de uygulamaktadır. Hatta şefaf ojeyi tırnağınıza sürerken dışarıya taşırırsanız uygulama  sonrasında etinize bulaşan ojeleri daha rahat çıkarmanızda sizlere yardımcı olacağını göreceksiniz.

Ayrıca kadınlar oje fırçasına alacakları oje miktarını ayarlayamayarak bir başka hataya yol vermiş olurlar. Genellikle bol miktarda ojeyi fırçaya aldıklarında tırnaklarına ojeyi rahatlıkla yayacaklarını düşünürler ama yanılırlar. Oje sürmenin inceliklerinden en önemlilerinden biri olan bu durumu iyi ayarlayarak tırnağınızın üzerinde oluşacak olan kalın katmanı önlemeniz gerekmektedir.

Sizde fark etmişsinizdir ki kalın katmanlı ojelerin kuruması daha fazla sürmekte ve vaktinizi almaktadır. Bu yüzden ilk etapta ince bir katman her zaman tercih edilmektedir

Kaynak: Ülke Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...