30 Nisan 2014 Çarşamba

2014 Yılının kombin trendleri

2014 Yılının kombin trendleri
Her sene olduğu gibi bu senede giyinişine özen gösteren baylar ve bayanlar için çok güzel kombinler bulunmakta. Her kişi kendisine bakmak ve rakipleri hem cinslerinden bir addm önde olmak ister. Özellikle bayanlar için saatlerce alışveriş yapmak çok güzel bir uğraştır.


Kendilerinde hobi haline gelen alış verişte bayanlar ruhsal yönden kendilerini çok iyi hissederler. Aslında bayanların alış veriş yapmak için çok bahaneleri vardır. Bayanlar çok alış veriş yapmasına rağmen bir yere giderken giyecek bir kıyafet bulamazlar. Bu böyledir. Kombin önemli bir uğraştır. Giyilen kıyafetlerin birbirine uyum sağlamasına kombin denir. Takıların, pantolonun, üst giyimin birbiriyle uyumu gerçekten göz zevki için oldukça önemlidir.



2014 yılının geldiği bu dönemde kıyafet koleksiyonunda neler var neler! 2014 Yılının Kombin Trendleri arasında sırayı deriler alıyor. Derilerle yama yapılan pantolonlar, taytlar, gölekler çok şık duruyor! Yeleklerin deriden oluşu ve işlemelerinin özenle yapılması dikkat çekerken gece davetlerinde de gömlek üstü oldukça şık duruyor. 

Tayt sezonu kapanmadı bayanalar. Tayt giymeyi sevenlere müjde! Geometrik desenleriyle, renkleriyle ve hayvan figürleriyle 2014 trendlerinin ilk sırasına yerleşen taytlar rengine uyum sağlayan bir tunikle oldukça şık duruyor. Gündelik hayatta rahatça kullanılabilen ve herkes tarafından sevilerek giyilebilecek bu kombini tüylü yeleklerle tamamlamak mümkün. 

Takılar bu senede ön planda! Büyük boynu saran kolyeler gömlek altında ve elbiselerle birlikte çok iyi bir kombin sağlıyor. Çantaların parlaklığı 2014 ayakkabı modelleriyle de harika bir kombin elde ediliyor. Yarasa kollu kazaklarla kot pantolonlarının şıklığı tarif edilemeyecek bir kombine sahip. Giyilecek topuklu ayakkabıyı unutmayın bayanlar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...